Plattsättning

All typ av plattsättning, badrumsrenovering med trygghetsgaranti och miljökrav. kontakta oss för mer information.

Måleri

Vi utför alla slags måleriarbeten, fasadmålning, fönstermålning. kontakta oss för en kostnadsfri offert och sakkunnig rådgivning.

Tapetsering

Tapetsering är en av våra starkaste sidor, vi på AD Renovering har jobbat med tapetsering i många år och har stor erfarenhet.

Renovering

Vi utför det mesta inom bygg och renovering. Renovering av t.ex. kök, vardagsrum och badrum.

(Läs mer)

Plattsättning

Vi utför all slags plattsättnings- och våtrumsarbeten, från enstaka badrum till stora entreprenader. Vår huvudsakliga verksamhet är plattsättning i badrum, toaletter och kontor, men vi utför även stambyten och andra badrumsrenoveringsjobb.

(Läs mer)

Måleri

Vi utför alla slags måleriarbeten med stort yrkeskunnande och servicekänsla för bostadsrättsföreningar, industri, kontor och privatpersoner. Era fastigheter målas av ett kunnigt arbetslag under överinseende av Målarmästare.

(Läs mer)

Tapetsering

Våra målare tar bort gammal tapet, tvättar, spacklar och gör de ytbehandlingar som behövs för att resultatet ska bli det absolut bästa.

(Läs mer)

Enklare snickeriarbeten

Målet med verksamheten är att förse kunden med högkvalitativa snickerier. För att säkerställa kundens önskemål. Vi på AD Renovering skapar i trä och andra material för att uppfylla dina önskemål.

(Läs mer)