Måleri - StockholmVi utför alla typer av måleri- arbeten, t.ex. totalrenoveringar av lägenheter, villor och kontor

    Vi hjälper dig med målning av väggar, golv, tak, dörrar. Innan vi sätter igång med måleriarbetet gör vi ett grundligt underarbete när det gäller skrapning, patentering, spackling och slipning. I vårt klimat utsätts fasader för stora påfrestningar. Därför är det viktigt att inte vänta för länge med ommålning av fasaden. Vid utvändig målning är förarbetet viktigt. Underlaget måste vara rent och torrt samt fritt från svampväxter. Vid själva målningen har olika färgtyper olika egenskaper. Vi tittar på behovet av glans- och kulörbeständighet, smutsavvisning och torktid vid val av färgtyp.

    Vi målar på uppdrag av privatpersoner, bostadsrätts-föreningar, fastighetsägare och byggbolag. Kontakta oss för en kostnadsfri offert och sakkunnig rådgivning! Vi lämnar garanti på utfört arbete. Din målare och målerifirma i Stockholm!

    Bred kompetens ger en bred verksamhet. Hos AD Renovering finns erfarna målare för nybyggnationer och renoveringar. Vi klarar stora jobb men glömmer aldrig glädjen i de små. Handen på hjärtat jobbar vi helst med andra som ser på kvalitet på samma sätt som vi. Vi målar enbart med godkända färger och värnar om en minimal miljöpåverkan. Det är en naturlig del i arbete, för hela AD Renovering.