Plattsättning - StockholmVi utför alla typer av måleri- arbeten, t.ex. totalrenoveringar av lägenheter, villor och kontor

  Vi utför de flesta jobb inom kakel & klinker, även badrumsrenovering som blivit mycket populärt under senare år. För oss står du som kund i centrum och vi jobbar för att uppfylla dina önskemål utan slarv och stress. Vi vet hur ryktet kan gå i branschen, därför är vi alltid måna om att få nöjda kunder. Du får givetvis alltid veta vad det kostar innan vi sätter i gång.

  Vår arbetsplats sträcker sig över hela storstockholms regionen och innefattar alla miljöer som tex: Nyproduktion, Stambyten, Styckebadrum, Företag & privatkunder, Offentliga miljöer

  Konkurrensen i byggbranschen är tuff med många aktörer. Därför anstränger vi oss för att inte bara leverera en produkt som är kvalitets- och kostnadsmässigt konkurrenskraftig utan också för att förenkla resan dit för dig som kund.


  Kakel

  är keramikplattor av relativt poröst material, så kallat lergods, som alltid är glaserade. Passar främst till väggar både i våta och torra utrymmen men bara inomhus i vårt klimat.


  Klinkers

  är av så kallat stengods, ett tätare keramiskt material än kakel och passar därför utmärkt till både väggar och golv och ibland även utomhus. Klinkerplattor kan vara glaserade eller oglaserade. Passar både i våta och torra utrymmen.


  Mosaik

  är små plattor keramik eller glas, ofta mellan cirka 2x2 och 10x10 cm stora och levererade på kartor för monteringens skull. Finns både glaserad och oglaserad. Mosaik passar både i våta och torra utrymmen, ibland även utomhus och i pool. Ljus glasmosaik får ofta en mörkare ton när den monterats.


  Natursten

  Kalksten används bland annat till golv, altaner, fasader, gångvägar och trappar med mera. Ytan kan variera i utförande. Allt från sågad, hyvlad, huggen eller blankpolerad.


  Sjösten

  är inte ett keramiskt material utan porös marmor som trumlats med sand för önskad ytstruktur. Sjösten är ett slitstarkt material som står sig långt in i framtiden.


  Granitkeramik

  är plattor av porslinskvalitet som rekommenderas för alla ytor både ute och inne. Används ofta på golv i offentlig miljö tack vare dess goda motståndsförmåga mot nötning. Finns i stora format, oglaserade eller glaserade och relativt tunna i förhållande till storleken.


  Marmor

  är en metamorf bergart. Marmor bildas genom att kalksten utsätts för höga tryck och temperaturer vilket medför att den ursprungliga bergartens kemiska sammansättning och kristallstruktur ändras. Eftersom marmor är en relativt lättbearbetad bergart och har ett tilltalande utseende har man använt bergarten som byggnadssten- och ornamentssten över hela världen under tusentals år. Ren marmor är vit, men föroreningar av olika slag är vanliga och ger då bergarten olika färger, i ett ofta flammigt mönster, det som vi brukar kalla för marmorerad.

 • Plattsättning - Bild 1
 • Plattsättning - Bild 2
 • Plattsättning - Bild 3
 • Plattsättning - Bild 4
 • Plattsättning - Bild 5
 • Plattsättning - Bild 6
 • Plattsättning - Bild 7
 • Plattsättning - Bild 8
 • Plattsättning - Bild 9