Hjälp med golvläggning?

Golvläggning

Vi har utfört golvläggning och parkettläggning i Stockholm i över 27 år. AD Inredning utför alla typer av golvläggning i Stockholm. Vi är ett fullservice företag inom trä- och parkettgolv. Vi arbetar mot Företag och Privatpersoner. Anlita våra golvläggare för att få ett riktigt parkettgolv installerat av en golvläggare med känsla för kvalitet och finish.

 

Låt oss hjälpa dig att lägga in ett nytt parkettgolv och ge ditt hem ett nytt utseende. Våra golvläggare installerar alla sorters parkett och trägolv, som till exempel lamellparkett, massiva stavparkettgolv, massiva tiljor, hellimmad mosaikparkett och kubbgolv. Vi är specialiserade på olika typer av mönsterläggningar med parkett och har golvläggare för varje typ av golvläggning.

 

Golvläggarna på AD Inredning kan erbjuda dig golvläggning av massiv stavparkett, fiskbensparkett av stavparkett ek i stockholm i många olika mönster. Mönster och träslag kan vara svårt att välja genom att titta på bilder på Internet, vi är experter, som kan hjälpa dig att välja rätt golv till varje rum. Vi kan erbjuda dig som kund alla typer av mönsterläggningar när du väljer ett massivt stavparkettgolv. Välj bland klassiska Mönster, så som Fiskben-, Dubbeltfiskben-, Hercules-, Holländskt-, Tegel-, Rut- eller Fallande mönster. Välj till Fris och varför inte en nedfräst list i jatoba i listbandet för att öka känslan. Läs vidare på sidan för massiva golv.

 

Fiskbensparkett, parkettgolv, lamellparkett, trägolv – Golvläggning Stockholm

AD Inredning är din expert på golvläggning i Stockholm! Vi lägger alla typer av trägolv och alltid med garanti. Här kan du bland annat få hjälp med parkettläggning av fiskbensparkett och lamellparkett, massiva trägolv och linoleumgolv samt även med golvslipning och parkettslipning i Stockholm.

 

Massiv parkett i stavar finns i 100-tals olika mönster och med en rad olika friser och bårder. Det vanligaste och mest klassiska mönstret i Stockholm är fiskbensparketten och i vissa fall även Limhamnsrutan. På grund av dess stora popularitet är kraven på kvalitet och hållbarhet extra stora. Vi hjälper dig gärna att välja rätt golv till din bostad och kan visa upp ett stort antal varianter som du kan välja mellan.

 

Hör av dig till oss för mer information om golvläggning eller för en kostnadsfri offert.

 

Lägga golv

Lamellparkettgolv finns i de flesta träslag och med många olika ytbehandlingar. Nu finns även ett stort urval av färgnyanser som toppbehandling på flera av ek lamellparkettgolven och även på flertalet av furugolven.

 

Undergolvet, det vill säga det underlag som golvet ska läggas på är inte alltid av den kvalitet som krävs för ett bra resultat. Detta är inget Du som kund behöver ordna själv då vi kan leverera alla typer av undergolvskonstruktioner.

Hårdvaxolja

Hårdvaxolja

Hårdvaxolja är mycket populärt vid ytbehandling av golv. Den är mångsidig och prisvärd! Oljan tränger ner i träet, medan vaxet stannar ovanpå och bildar en slitstark yta.

Läs mer

Lackering

Lackering

Lack är den klassiska ytbehandlingen för parkettgolv. Lack ser elegant ut, och bildar ett mycket tåligt och slitstarkt ytskikt som gör att golvet håller i många år innan det måste slipas om.

Läs mer

Betsning

Betsning

Betsning och lasering är två sätt att färga in träytor. Enkelt uttryckt kan man säga att betsning ger en mörkare kulör och lasering en ljusare. Båda metoderna kräver dock ytterligare ytbehandling som olja eller lack.

Läs mer

Oljning

Oljning

Ett oljat parkettgolv är vackert, mjukt och känns skönt att gå på. Oljan tränger ner i träet och bildar en spärr mot smuts och vätska. På ett oljat golv är det dessutom lättare att åtgärda småskador än på ett lackat golv.

Läs mer