Hjälp med trappslipning?

Trappslipning

Vi har ett gott rykte när det kommer till trappslipning i Stockholm. Vi slipar upp det och du har snart inte bara ett trägolv som är som nytt utan även trappor som känns och ser lika bra ut!

 

Vi har slipat många trägolv och trappor under våra år som en av de ledande firmorna inom golvläggning i Stockholm. Vi tar gärna en titt på ditt golv och trappor samt hjälper dig att avgöra vad som vore optimalt för att du ska stortrivas med ditt boende. Vår målsättning är att du ska vara mer än tillfredsställd med ditt nya golv och dina ny slippadetrappor, och vi är inte nöjda förrän du är nöjd!

 

Slipa trappa Stockholm – trappslipning ger din trappa ny glans

Vi slipar och behandlar alla typer av trätrappor med alla olika förekommande ytbehandlingar. Självklart kommer vi även till dig som behöver få hjälp att slipa trappa och som bor utanför Stockholm. Vi anpassar oss helt efter dina önskemål.

 

Trätrappor finns i många olika former och träslag. När vi ska slipa en trappa så baseras priset på vilken del av trappan som ska slipas. Plansteg är den yta man sätter foten på, sättsteg är den vertikala del som man kan slå tårna i och vagnstycket är ramen som bär upp trappan.

 

När du anlitar oss för att slipa din trappa så gör vi det med dammfri trappslipning – våra slipmaskiner är kopplade till en dammsugare för ett dammfritt, luktfritt och trivsamt resultat.

 

Vill du att vi ska slipa din trappa? Kontakta oss för kostnadsfri offert eller mer information.

 

Slipa trappa

Trätrappor förekommer i många former och träslag. Våra fasta styckepriser för slipning är oavhängiga av detta, men baseras på vilken eller vilka delar av trappan som slipas: plansteg, sättsteg och vagnstycken.

 

Plansteg är den horisontella yta man sätter foten på, sättsteg den vertikala del man kan slå tårna i, vagnstycke är den ram som bär upp trappan. Den vertikala framkant till plansteget kallas trappnos och slipas med plansteget.

 

Lägsta pris – Vi erbjuder trappslipning till konkurrenskraftiga priser utan att snåla på kvaliteten.

Hårdvaxolja

Hårdvaxolja

Hårdvaxolja är mycket populärt vid ytbehandling av golv. Den är mångsidig och prisvärd! Oljan tränger ner i träet, medan vaxet stannar ovanpå och bildar en slitstark yta.

Läs mer

Lackering

Lackering

Lack är den klassiska ytbehandlingen för parkettgolv. Lack ser elegant ut, och bildar ett mycket tåligt och slitstarkt ytskikt som gör att golvet håller i många år innan det måste slipas om.

Läs mer

Betsning

Betsning

Betsning och lasering är två sätt att färga in träytor. Enkelt uttryckt kan man säga att betsning ger en mörkare kulör och lasering en ljusare. Båda metoderna kräver dock ytterligare ytbehandling som olja eller lack.

Läs mer

Oljning

Oljning

Ett oljat parkettgolv är vackert, mjukt och känns skönt att gå på. Oljan tränger ner i träet och bildar en spärr mot smuts och vätska. På ett oljat golv är det dessutom lättare att åtgärda småskador än på ett lackat golv.

Läs mer