Hjälp med lasering?

Lasering

Slipning lackning av parkettgolv var den vanligaste metoden att behandla golv med på 70-90-talet.
Att välja rätt kulör och färg är väldigt viktigt för det enskilda rummet.

 

Vi rekommenderar alltid olika färger för att lasera ett golv i olika rum. Om det är mörkt rekommenderar vi att lasera golvet i en ljusare nyans. Om det är ett ljusare rum kan det bli en riktigt härlig kontrast med att lasera golvet i en mörkare nyans.

 

Med vår erfarenhet och kunskap så ser vi dom små detaljerna som gör att laseringen av ditt golv blir perfekt. Att lasera golv kan göras på olika sätt och vi förmedlar alltid den bästa och mest prisvärda behandlingen.

 

Lasyr

Det finns många fördelar med att lasera ett golv. Att slipa ett golv är bara förarbetet. Vi brukar jämföra golvslipning och behandling med att spackla och måla.

 

För att göra ett riktigt bra måleriarbete krävs det att underlaget är väl utfört och att spacklingen är perfekt. Samma sak gäller för golvslipningen. Att lasera golvet efter en väl utförd golvslipning underlättar avsevärt.

 

Anlita oss så fixar vi både er golvslipning och golvbehandling.

Hårdvaxolja

Hårdvaxolja

Hårdvaxolja är mycket populärt vid ytbehandling av golv. Den är mångsidig och prisvärd! Oljan tränger ner i träet, medan vaxet stannar ovanpå och bildar en slitstark yta.

Läs mer

Lackering

Lackering

Lack är den klassiska ytbehandlingen för parkettgolv. Lack ser elegant ut, och bildar ett mycket tåligt och slitstarkt ytskikt som gör att golvet håller i många år innan det måste slipas om.

Läs mer

Betsning

Betsning

Betsning och lasering är två sätt att färga in träytor. Enkelt uttryckt kan man säga att betsning ger en mörkare kulör och lasering en ljusare. Båda metoderna kräver dock ytterligare ytbehandling som olja eller lack.

Läs mer

Oljning

Oljning

Ett oljat parkettgolv är vackert, mjukt och känns skönt att gå på. Oljan tränger ner i träet och bildar en spärr mot smuts och vätska. På ett oljat golv är det dessutom lättare att åtgärda småskador än på ett lackat golv.

Läs mer