Hjälp med golvslipning?

Golvslipning

Välkommen till Ad Inredning! Vi utför dammfri golvslipning och parkettslipning av alla typer av trägolv – lamellparkettfiskbensparkettmassiva trägolv av ek, bok, furu och mycket mer. Kontakta oss via formuläret här på sidan. Vi slipar golv i hela Stockholm med dammfri teknik och kan även erbjuda alla tänkbara ytbehandlingar.

 

Boka golvslipning – så går det till

Kontakta oss för en offert på golvslipning. Ange golvtyp, adress och antal kvadratmeter. Gärna vilken ytbehandling du är intresserad av också. Välj behandling på egen hand eller med hjälp av oss. Vi ser till att resultatet håller högsta klass oavsett om det rör sig om betsade massiva trägolv eller lackade parkettgolv med fiskbensparkett. Vi färdigställer golv, både till företag och privatpersoner. Är du osäker på om ditt golv håller för en slipning till? Våra golvslipare vet allt om hur länge ett golv håller och hur många slipningar det tål. Kontakta oss!

 

Hårdvaxoljalackoljalutbets  och lasyrVad passar just ditt golv? Våra golvslipare hittar den ytbehandling som passar allra bäst.

 

Experter på att slipa golv – Dammfri golvslipning till bra pris

Vi använder oss av moderna maskiner som dammsuger automatiskt vid slipning. Detta gör att miljön för våra anställda såväl som levnadssituationen i din bostad blir skyddad så mycket som möjligt från damm och smuts. Självklart kan vi erbjuda alla tänkbara behandlingar efter golvslipningen bla, lack, olja, hårdvaxolja, bets, lut, såpa mm.

 

Våra golvslipare använder endast kvalitetsprodukter från ledande varumärken såsom Bona, Osmo, Timberex och Pallmann. Detta för att säkerställa hög kvalitet i hela processen, från att vi väljer verktyg och produkter till att vi börjar slipa ditt golv och sedan efterbehandlar det.

 

Byt inte golv, låt oss istället ta hand om dem och på så sätt spara på miljön samt dina omkostnader. Vi gör dina gamla golv som nya med våra väl beprövade metoder på att slipa parkettgolv & trägolv – och detta till ett lågt pris med garanti. Glöm inte att golvslipning ger rätt till rotavdrag hos Skatteverket. 

 

Vi drar av detta direkt på fakturan och ordnar all administration så att det blir så enkelt som möjligt för dig som kund. Se denna länk för mer info.

 

Kontakta oss via formuläret här på sidan för att få en kostnadsfri offert på dammfri golvslipning i Stockholm.

 
Lägga golv

Lamellparkettgolv finns i de flesta träslag och med många olika ytbehandlingar. Nu finns även ett stort urval av färgnyanser som toppbehandling på flera av ek lamellparkettgolven och även på flertalet av furugolven.

 

Undergolvet, det vill säga det underlag som golvet ska läggas på är inte alltid av den kvalitet som krävs för ett bra resultat. Detta är inget Du som kund behöver ordna själv då vi kan leverera alla typer av undergolvskonstruktioner.

 

Ditt golv utgör en viktig del av ditt hem. Vi sköter inläggning av bland annat trägolv och laminat. Genom ett nära samarbete med ledande materialleverantörer ser vi till att du får de material som passar ditt hem och din inredning. Våra golvföretag ger dig precis den hjälp du behöver, oavsett om det handlar om installation av nya golv eller renovering av äldre golv.

Hårdvaxolja

Hårdvaxolja

Hårdvaxolja är mycket populärt vid ytbehandling av golv. Den är mångsidig och prisvärd! Oljan tränger ner i träet, medan vaxet stannar ovanpå och bildar en slitstark yta.

Läs mer

Lackering

Lackering

Lack är den klassiska ytbehandlingen för parkettgolv. Lack ser elegant ut, och bildar ett mycket tåligt och slitstarkt ytskikt som gör att golvet håller i många år innan det måste slipas om.

Läs mer

Betsning

Betsning

Betsning och lasering är två sätt att färga in träytor. Enkelt uttryckt kan man säga att betsning ger en mörkare kulör och lasering en ljusare. Båda metoderna kräver dock ytterligare ytbehandling som olja eller lack.

Läs mer

Oljning

Oljning

Ett oljat parkettgolv är vackert, mjukt och känns skönt att gå på. Oljan tränger ner i träet och bildar en spärr mot smuts och vätska. På ett oljat golv är det dessutom lättare att åtgärda småskador än på ett lackat golv.

Läs mer