Integritetspolicy

Användarvillkor

Denna webbsida ägs av AD Inredning AB med organisationsnummer 556905-2961. Det går att använda denna webbsida på många sätt; man kan lämna en förfrågan eller skriva ett omdöme. För att vår webbsida ska vara trevlig och säker har vi användarvillkor och regler. Oavsett hur du använder vår webbsida är det följande användarvillkor som gäller.

Kostnad

Det kostar ingenting att göra en offertförfrågan eller skriva ett omdöme om vårt företag.

Användning
Den som gör en offertförfrågan eller lämnar ett omdöme, godkänner att AD Inredning AB sparar kontaktuppgifterna under 2 månader. Det är inte tillåtet att göra oseriösa eller påhittade förfrågningar, ett reellt behov av hjälp måste finnas. Omdömen från kunder är en central del av vårt företag och det är därmed av yttersta vikt att säkerställa att omdömen om vårt företag inte är fabricerade. Vi kan därför komma att kräva att ni styrker att ni använt vårt företag, t.ex. med en bild på faktura (eller liknande) innan omdömet publiceras.

Missbruk

Det är inte tillåtet att förtala någon av våra medarbetare eller vårt företag, eller skriva olagliga och oetiska saker i en förfrågan eller omdöme. Missbruk kommer att anmälas.

Integritetspolicy och personuppgiftshantering

AD Inredning AB är personuppgiftsansvarig för behandling av registrerade uppgifter på denna hemsida. Genom registrering av personuppgifter (förnamn, efternamn, email-adress och telefonnummer, personnummer) ger du ditt samtycke till att AD Inredning AB använder dessa för att tillhandahålla överenskommen tjänst. Personuppgifterna behandlas i syfte att leverera tjänsten. Personuppgifter bevaras under den tid som är nödvändig(2 år) för de ändamål som personuppgifterna behandlas för. Detta innebär vanligtvis att personuppgifterna raderas när användaren inte längre kan förväntas ha nytta av tjänsten, eller återkallar sitt samtycke. Våra kunder har rätt att begära rättelse eller radering av personuppgifter. Vid frågor kring personuppgiftsbehandling eller utövande av rättigheter kan meddelande skickas till oss på info@stockholmgolvslipning.nu